PUBLICITEIT

Nominaties
The Indie Awards: “Beste boek 2018”, Clio en de waarde van kunst, shortlist 2018.

Buning Brongers Prijs, 2018.

Exposities
“De waarde van kunst”, Bergense Kunst10daagse met BeWarehouse of Art, 2018.
“Sequences”, A/M project van Kunstpodium T, bij Tac in Eindhoven, 2017.
“Pas op kunst!”, bij Kunsthuis18 in Naaldwijk, 2016.

“Images”, bij LifestylEducation in Schiedam, 2013.

“Surrealism”, bij Kunsthuis18 in Naaldwijk, 2013.

Pers

KUNSTCENTRUM HAARLEM, Marina Raymakers: ‘Clio & de waarde van kunst’ lijkt soms een roman en soms is het een filosofisch tweegesprek in een vorm die doet denken aan het boek ‘De wereld van Sofie’ van Jostein Gaarder. Een wetende, wijze man en een onwetende, intelligente vrouw die door de man, in dit geval een excentrieke schilder, op het juiste pad wordt gezet.

‘Clio & de waarde van kunst’ is ook een naslagwerk. De kunstwerken die Kevin Kristiaan beschrijft en de waardes die ze vertegenwoordigen zijn goed gekozen. De Clio in het boek worstelt duidelijk met de vraag: Wat is kunst? […] 2 augustus 2019.

GROOT WESTLAND, Esdor van Etten – Foto’s: Ton van Zeijl: Op de pijp met… 10 april 2019.

GROOT WESTLAND: Bij Kevin Kristiaan (24), gesponsord door ‘Greenport People, Ruimte voor Jong Talent’, komt de term autonoom naar voren. Hij is student aan de Willem de Kooning academie en heeft dit jaar ook een aantal maanden in China gestudeerd. De titel van zijn expositie: ‘Pas op Kunst’ verwijst naar de bijzonderheid dat Kevin zijn werken op de vloer presenteert. 30 november 2016.

HET HELE WESTLAND: In de Greenport People Room For Young Artist exposeert jong talent Kevin Kristiaan (21 jaar) met “Surrealism”. Van zijn hand zijn olieverfschilderijen te zien die hij in de afgelopen drie jaar heeft gemaakt, een periode waarin hij een snelle ontwikkeling doormaakte. Hij ziet deze expositie als een onthulling van zichzelf […] 14 augustus 2013.